Civil Rights Defenders objavljuje konkurs za upis prve generacije polaznika/ca škole za buduće branitelje/ke ljudskih prava, koja će početi sa radom u februaru 2015. godine. Škola je namenjena studentima/kinjama društvenih nauka, mladim pravnicima/ama, novinarima/kama, kao i aktivistima/kinjama organizacija civilnog društva i svima ostalima koji imaju nameru da se profesionalno angažuju u organizacijama koje se bave zaštitom ljudskih prava. Naši predavači su istaknuti profesori iz Srbije i regiona, aktivisti/kinje za ljudska prava, ambasadori sa radnim iskustvom na Balkanu, kao i eksperti/kinje iz oblasti ljudskih prava u najširem smislu.

Konkurs za upis prve generacije polaznika/ca

Prijavni formular

Prijave i rokovi 

Konkursnu dokumentaciju dostaviti putem interneta na e-mail: belgrade@civilrightsdefenders.org (preporuke sa potpisom je potrebno skenirati). Rok za prijavu je 19. januar 2015. godine.

Ako imate dodatna pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate na marko.jovanovic@civilrightsdefenders.org. Do kraja januara, biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug.